donderdag 12 maart 2009

24 Eerste samenaankoop energie Hasselt groot succes


Eerste Samen aankoop Groene Energie Hasselt een Groot succes

De Groeps aankoop Groene Energie georganiseerd door de Frima Ichoosr in Hasselt is een Groot succes . Na een inschrijving periode van 14dagen heeft men afgeklokt op 110 inschrijvingen .
Op dinsdag 25 maart werd de Veiling gehouden en hier konden de leveranciers van GROENE STROOM EN GAS bieden op het aantal nieuwe klanten en hun verbruik . Na een paar spannend momenten waren de winneraars bekent voor stroom was het FRIMA BELPOWER en voor GAS DE FRIMA LAMPIRIS . Nu kon de organisatie aan werk gaan .
Dus alle mensen die zich in geschreven hebben via het internet kregen een mail met hier in de uitleg en de vraag eens te breken van hun gevens . Eens dit gedaan worden ze in de loop van de volgend weken gebeld door Frima ichoosr en dan word hun gevraagd of ze over stappen of niet. Bv mensen die vroeger bij lumunis een bedrag betaald van 500euro per jaar en nu bij belpower 490 gaan betalen en niet beslissen om over te stappen is dat hun volste recht .
Maar meer dan 90% van de mensen die zich hadden ingeshreven maken winst dwz tussen de 50 en 500euro dus dat is fijn mee genomen. Maar als u denkt dat dit het einde is van de actie nee hoor we beginnen pas . Want uit de gevens de firma Ichoosr heeft gekregen van de deelnemers die klant zijn van Limunus veel te veel betalen en deze mensen stappen dan ook massaal over . Men zal dan ook nu trachten om in samenwerking met Vital Hermans 2maandelijks in een deel van Hasselt deze actie te organiseren
Nog een paar getalen 90% van de deelnemers bespaart meer dan 100 Euro.
- iets meer dan 20% bespaart meer dan 400 euro/jaar
- Gemiddelde besparing op je jaar factuur via de Groepsaankoop is tussen de 20 en 25%
- 70% van de deelnemers zit bij dezelfde leverancier
- iChoosr zijn model werkt ... "Samen Staan We Sterk !!"
inschrijven kan op http://hasselt.ichoosr.com/energie/index.rails
VOOR VEDERE INLICHTINGEN KAN U STEEDS TERECHT BIJ Vital Hermans eksterlaan 32 3500 hasselt hermansenzoon@gmail.com of Bart Stevens, bereikbaar per telefoon op 0473 985 450 of per e-mail via bart.stevens@ichoosr.com

http://www.hbvl.be/limburg/hasselt/burgerreporters/extern-eerste-samenaankoop-energie-hasselt-groot-succes.aspx

http://nieuwsblad.typepad.com/hasselt/2009/02/goedkopere-groene-energie-via-groepsaankoop-.html

Geen opmerkingen: