maandag 9 maart 2009

23 Banneuxwijk overrompeld door wandellaars


een artikel wat ook op Hasseltlokaal staat
Op zaterdag 7maart was het een drukte van gewelste op de Banneuxwijk .Het kerk plein was te klein .de auto s stonden overal geparkeerd en zal de Hazelaar zat bom vol .

Wat was er dan te doen ? Wandelclub wsv de Hasseltse Rakkers hield er een wandeling .De mensen kwamen van overal ter landen en ver daar buiten

Men kon kiezen uit verschillende afstanden 5,8,12,21,30 en 42km.Zoals gezegd vertrok de wandeling aan de Hazelaar en van hier uit ging men richting het Heksenbos en park midden Limburg.
Als U hier boven leest overrompeld is het ook echt overrompeld er waren 2006 deelnemers waarvan ter 152 de 42km hebben gewandeld. Het spreekt voor zich dat de Rakkers heel tevreden waren want het record van de club met het aantal deelnemers is verbeterd .

Wij wensen de club dan ook nog veel succes met het organiseren van Wandelingen in Hasselt en dit zeker met het organiseren van de Nationale Wandeldag die ook door deze club word georganiseerd in Hasselt .En als ze dan weer van uit de Hazelaar vertrekken zullen ze dat kunnen doen in een volledig vernieuwde zaal .


http://www.hbvl.be/limburg/hasselt/burgerreporters/extern-banneuxwijk-overrompeld-door-wandelaars.aspx

Geen opmerkingen: