maandag 30 januari 2012

187 Rommelmarkt zaal `T Lindehof een groot succes



In de agenda van HBVL kan je al een tijd zien dat er op woensdag middag een rommelmarkt dus hoogste tijd dat we eens op bezoek gaan.


http://www.blogger.com/img/blank.gif
Zaal `T Lindehof is gelegen aan de rechterstraat.Het is beter bekend als De Schakel.Nu heeft men een nieuwe uitbater.Deze heeft er de naam `T Lindehof aan geven omdat de oorspronkelijk oprichters Paters waren er deze naam aan gegeven hadden.De shakel blijft wel in het gebouw gevestigd. Men heeft het gebouw volledig vernieuwd en men kan er dus vanalles in organiseren Alle info kan je hier vinden.



Een van de vaste waarden is dus de Rommelmarkt. De mensen hebben hun weg dan ook algevonden naar deze kleine maar gezellige rommelmarkt. Je kan er echt alles vinden. Nog tot einde maart kan je hier terecht.Maar dat men het groots ziet steekt men niet onder stoelen of banken. De agenda is goed gevuld met privé feesten maar ook een paar grote evenementen komen langs hou zeker de site van Banneuxwijk in de gaten voor alle informatie want ook deze wijk behoord tot de tofste wijk van stad.




Geen opmerkingen: