dinsdag 10 januari 2012

181 Klachten Banneuxwijk blijven komen .





In een vorig artikel kon men lezen dat er al een heel deel van de klachten op onze wijk zijn op gelost. Maar blijkbaar hebben we hier iets mee los gemaakt.

Mijn mailbox en gsm begeven het stilaan. Het zit de mensen blijkbaar hoog dat zowel de Stad als de Sociale woonmaatschappij onze wijk jaren vergeten zijn.

Zo waren de mensen van de Banneuxstraat zeer gelukkig dat men aan de appartementen de parkeerplaatsen aanlegde en hope dat men de rest ook deed. Maar niets is minder waar de vele modderpoelen langs deze straat blijven.

De mensen van de Hazellarenlaan en de Bevrijdingsstraat en nog vele andere straten en pleinen smeken dat de bomen struiken en hagen eindelijk eens gesnoeid of nog beter vervangen worden door nieuwe want sommige van boven vermelde platen zijn al zou oud als onze wijk.

Andere mails gaan dan weer of de slecht staat van de stegen en stoepen.

Na een aantal mails van ondergetekende en telefoontjes hebben ze mij beloofd dat men de bomen en stoepen/steegjes zou komen herstellen.Maar daar durf ik echt geen eind tijd op te zetten.Laten we hopen dat er intussen tijd geen zware ongevallen gebeuren met uit stekende taken/stoeptegels enz... Want dan heeft men pas echt problemen denk ik?

Geen opmerkingen: