maandag 2 januari 2012

177 Banneuxijk bezoekt jenevermuseum & Winterland



De Wijkwerking van Stad Hasselt probeert er voor te zorgen dat mensen weer contact maken met elkaar . Men probeert dit op regelmatige basis te doen . Zo had men een aantal weken geleden van uit de Banneuxwijk een bezoek aan het Jenevermuseum en Winterland geplant. Maar door het slechte weer en te weinig reclame waren er maar 4 opkomende mensen en onze wijk werkster.




Deze kleine groep heeft gezien hoe jenever gebrouwen werd en nadien heeft men mogen proeven en dat viel goed mee. Maar toen naar het winterland in de gietende regen was minder,maar het gezellige samen zitten bij een heerlijk tasje koffie, was niet te versmaden.





We waren dan ook op een menselijk uur thuis van een toch geslaagde avond en hopen dan ook op een vervolg . Wie interesse heeft in deze uitstappen kan zich wenden tot het wijkmanagement van de Stad Hasselt Thonissenlaan 20, 3500 Hasselt Openingsuren:
maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16 uur; liefst na afspraak. Hopelijk ook binnenkort op Uw vertrouwde wijk site www.banneuxwijk.be




Foto’s : AndrĂ© Philippaerts


Geen opmerkingen: