donderdag 31 maart 2011

125 CM-kantoor op Kempischesteenweg gaat weg

Het viel ons op dat het kantoor van de CM op de Kempischesteenweg te huur staat. We waren verheugd, want we dachten dat dit het sein was dat men meer naar het centrum van de Banneuxwijk ging verhuizen. Maar niets is minder waar: het CM-kantoor gaat dicht, zoals de CM bevestigde toen we om duidelijkheid vroegen.

"CM Limburg  streeft naar een moderne en stevig uitgebouwde dienstverlening die afgestemd is op de verwachtingen van onze leden," kregen we als antwoord. "Binnen Hasselt blijven blijven drie kantoren zo maximaal mogelijk open om te komen tot een optimale bereikbaarheid: Kermt, Fruitmarkt en het nieuwe kantoor Grote Ring. In het kantoor van Kuringen kan u in een servicepunt terecht. Kantoor Fruitmarkt in het centrum is elke voormiddag open en op woensdag en donderdag doorlopend de hele dag. Kantoor Kermt is ook elke voormiddag open en op donderdag ook 's namiddags.

Het nieuwe kantoor Grote Ring tenslotte is elke voormiddag open. In de namiddag is het kantoor open op maandag, woensdag en donderdag. In dit kantoor vindt u ook de dienst Maatschappelijk Werk, de Pensioendienst en de Adviserend Geneesheer.In Kuringen voorzien we een servicepunt waar onze leden op maandag van 10u tot 12u en donderdag van 14u tot 16u terecht kunnen met kleine vragen en verrichtingen.In al deze kantoren kan u ook op afspraak terecht voor meer complexe vragen. Gelieve dan op voorhand te bellen voor een afspraak.

In ons nieuwe dienstverleningsmodel zal één consulent de open zitdag verzorgen, terwijl de collega klanten op afspraak ontvangt. Zo verminderen de wachttijden voor iedereen en kunnen wij meer op maat werken. Als u het nieuwe kantoor bezoekt, zal u merken dat er veel aandacht is besteed aan privacy. U wordt ontvangen in aparte ontvangstruimtes waar u een gesprek onder vier ogen met uw CM-medewerker kan hebben.Wij zijn ervan overtuigd dat u deze nieuwe dienstverlening in Hasselt snel zal ervaren als een vooruitgang. "

Persoonlijk vind ik het jammer dat dit kantoor gesloten wordt, zeker omdat het gemakkelijk bereikbaar was met de fiets. De CM-brievenbus is nog steeds op het vertrouwde adres te vinden.

Geen opmerkingen: