zaterdag 5 juni 2010

Hasselt blijft groeien "Het BorgravePark "




Wat vele mensen niet weten is dat de Banneuxwijk groter is dan men denkt . Ze begint aan het Parkhotel en eindigt aan de Spoorweg brug in aan het kanaal. Nu is onze wijk steeds in beweging en dat kan steeds volgen op de site www.banneuxwijk.be op deze site kan u ook alles vinden over de lokale verengingen en de lokale middenstanders de lijst word jaarlijks geüpdate .
Een van de dingen die ze ook opvolgen zijn de werken aan de Hazelaar maar ook de vernieuwing van de Genkersteenweg kreeg hun aandacht . Het project wat men nu gaat proberen op te volgen zijn de uitbreidings werken van de wijk .

Aan het begin heeft men straten aan gelegd en binnenkort worden de eerst Huizen gebouwd .We hebben het hier over het “Borggravepark “dit is een Project van Steps Real Estate . Ze Bieden de Bouwgronden aan die verschillen in oppervlakte . De eerste gronden zijn al verkocht en de eerste bouw aanvragen zijn reeds ingediend . Kortelings zal men dan ook beginnen met het bouwen van de huizen . Maar niet getreurd er zijn nog ongeveer 26 gronden te koop . Dus snel zijn is de boodschap!

Steps Real Estate is er niet alleen voor het verkopen van gronden maar ook het verhuren en verkopen van Huizen en appartementen. Voor alle info Klik hier

Geen opmerkingen: