zaterdag 5 juni 2010

Bakkerij Wertelaers breid uit



Een paar maanden geleden kwam mij het gerucht ter ore dat Bakkerij Wertelaers gaat uitbreiden en daar mee ook de geruchtenstroom. Wat zou er komen? Het eerste gerucht was een koffieshop ,dan de bakkerij (bakken van gebak enz...), dan een broodjesbar, toen vertelde men mij weer iets anders. Dus de hoogste tijd dat we ons licht eens gingen op steken bij de eigenaar.

We werden ontvangen door Eddy en Elvire. Mijn eerste vraag was wat komt er nu op de Kiewitstraat 122 en 120 ? Op 122 komt de bakkerij die nu gelegen is op nummer 120. De verbouwingswerken zijn bijna afgerond en de geplande opening is voorzien op 4 juni . Als deze verhuis in orde is gaat men veranderingen aanbrengen in het pand op nummer 120. Hier komt een kip- en gevogelte winkel. De opening hier van is voorzien begin juli. Wat ze wel nog kwijt willen is dat men op de Banneuxwijk nog enkel winkel heeft. De Bakkerij is verhuisd naar een bedrijfspand in Heusden-Zolder.

Wij van Banneuxwijk.be wensen Eddy, Elvire en het volledige team dan ook veel succes met hun verhuis en hun nieuwe zaak. Waarover van U steeds alles kan lezen op www.Banneuxwijk.be.
Voor de foto’s van de nieuwe winkel klik hier

Geen opmerkingen: