zaterdag 3 oktober 2009

58 Opendeur dag bij de Ukkies een groot succes !

OOK DIT ARTIKEL IS ENKEL VERSCHENEN OP DE WEBSITE WWW.BANNEUXWIJK.BE





Op zondag 27 september 2009 was er een opendeur op onze wijk . De opendeur werd gehouden op de Erasmuslaan 14 . Men kon er terecht van 14u tot 17.30u .
Bij de ingang werd je ontvangen door de medewerkers .Hier kreeg men een plan van de activiteiten van de dag .Men kon er rustig rondlopen door de gangen en kennis maken met de medewerkers.
Ook kon men de geschiedenis van de Ukkies in kijken . De Ukkies werden opgericht in 1969 door de zusters Kindsheid Jesu. De vzw evolueerde van peutertuin naar kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, waar kinderen van 0 tot 12 jaar terecht kunnen.
Met zijn 374 kindplaatsen en een 100-tal personeelsleden willen zij een kwaliteitsvolle opvang bieden aan jonge kinderen .Men kon er ook een blik werpen in de vele foto s van alle kinderen die er ooit zijn geweest (sommige ouders vonden hun eigen terug op deze foto’s)
Al bij al was het een leuke ervaring .Ik ben zelf bij de buitenschoolse opvang gaan kijken ook hier was het een leuk weer zien met de medewerkers .
Voor alle foto’s klik hier
Meer info over de ukkies kan je vinden op de www.ukkies.be

Geen opmerkingen: