zondag 19 juli 2009

50 Battle Belgium een prachtig spektakel



Het afgelopen weekend was de wereld top in Hasselt .Neen niet het wielrennen of een andere sport tak maar de Top van het Inline skate .

Het ging dan ook voor de Battle Belgium .Het was een pracht spektakel voor het oog en het oor .Want de organisatie had zich overtroffen .Maar buiten de Burgerjournalisten waren er ook mensen van VTM,TVL en ander persmensen daar ja zelf uit het buitenland.
Het was niet voor niets een Battel .De deelnemers kwamen van over de Hele wereld .Enkel de Japaners en Koreanen onbrakken .Maar dat was het niveau niet te merken .

Na het item in het nieuws van Vtm kwamen de mensen massaal naar de Battle kijken want de inkom was Gratis .Dit was enkel mogelijk door de steun van de vele sponsers en van de Provincie Limburg .

Ik hoop dan men nog vele battles mag organiseren in Belgie en het liefst dan nog in Hasselt .Maar een ding wil ik nog kwijt .En hier voor richt ik mij tot de stad Hasselt .Kan men niet eens zoeken naar een locatie waar men bij goed weer deze wedstrijd kan buiten houden en bij slecht weer binnen .

Foto’s
http://www.facebook.com/p.php?i=1226575693&k=Z6FX3YP236WDUCBFPGZ6WVP

http://www.facebook.com/p.php?i=1226575693&k=Z6F654PSVX4NUCBFPGZ6WVP

Filmpje


http://hbvl.burgerreporter.be/2009/07/20/battle-belgium-zorgde-voor-prachtig-inline-skating-spektakel/

Geen opmerkingen: