zaterdag 4 juli 2009

48 Nieuwe zaak in de Banneuxwijk: Cremerie Saint Marie opent zijn deuren



Op 4 juli opende er een goeld nieuwe zaak op de Banneuxwijk .


De naam Cremerie Saint Marie
Waar Kiewitstraat 133
Banneuxwijk Hasselt

De Cremerie licht Juist aan het kruispunt Hazellarenlaan ,Kiewitstraat en de Banneuxstraat .
De eigennaars Patrick en Nadia hebben er hun werk van gemaakt en ze hebben de Geschiedenis van de wijk goed bestuderd .Want in vroegere tijden werd de Banneuxwijk ook sant Marie genoemd kijk maar naar de benaming van de kermis .

Met deze opening heeft onze wijk nu een vertegenwoordiging in alle sectoren .En ze licht dan ook op een centrale plaats in onze wijk .De parking van de zaak licht op het kerkplein ,maar ook met het openbaar vervoer is gemakkelijk te bereiken (via de lijn H2 halte Banneux kerk)

In deze zaak kan men proeven van 10 soorten zelfbereid ijs(zelfs suiker vrij maar ook van gebak en verse wafels in de wintermaanden van de kleine keuken . De eerste openings uren waren veel belovend .
De zaak licht dan ook vrij goed tegen 13u is de zaak en het terras volledig in de schaduw gehuld en de zaak is hier door lekker cool

De Cremerie is open om 10u tot 22u en dit alle dagen tot 1oktober .Wat ook de moeite waard is om te onhouden is dat men kort aan het Fietsroutte netwerk licht en men de auto er gratis kan parkeren op het kerkplein .Dus kort samengevat de Banneuxwijk in Hasselt .De wijk waar het fijn is om te wonen .

Geen opmerkingen: