zaterdag 13 juni 2009

43 Concentra Groep organiseert een grote groepsaankoop voor al zijn lezers



Een artikel wat zowel in het HBVL en GAV Burgerjournalisten




Concentra organiseert een grote groepsaankoop voor al zijn lezers

Het bedrijf Concentra organiseert voor al zijn lezers een Groeps aankoop van Groene stroom en ook voor Gas .

De bedoeling van deze Groeps aankoop bestaat er om mensen Geld te doen besparen op hun Factuur .Zij organiseren dit samen met de Frima Ichoosr .Ichoosr heeft el eerder een paar groeps aankopen gedaan in Hasselt en Stevoort-Kermt met een groots succes .De mensen van deze groep hebben gemiddeld 300euro uit gespaart met uitschieters van 1200euro per jaar beter koop .

De Concentra groep waaronder ook GAV hoor doet nu een samenaankoop voor Heel Belgie de Teler van HBVL staat bij het schrijven van dit artikel op 1260 GVA staat op 1270 . Via deze link kan je in schrijven http://hbvl.ichoosr.com/Energie/index.rails?actionId=81&


Inschrijven kan nog tot 30 juni 24u .Maar zoals het er nu Uit ziet gaat Limburg weer verliezen van een andere provincie .Dus kom op limburg schrijf je VRIJBLIJVEND in.Het leuk is dat je op voorrand kan uittellen wat je bespaart .

Ondergetekend heeft het gedaan en hij bespaart 200 per jaar en van de geld gaan we naar Centerparcs in het najaar




http://hbvl.burgerreporter.be/2009/06/15/concentra-organiseert-groepsaankoop-energie/

Concentra Groep organiseert een grote groepsaankoop voor al zijn lezers


Het bedrijf Concentra organiseert voor al zijn lezers een Groeps aankoop van Groene stroom en ook voor Gas .

De bedoeling van deze Groeps aankoop bestaat er om mensen Geld te doen besparen op hun Factuur .Zij organiseren dit samen met de Frima Ichoosr .Ichoosr heeft el eerder een paar groeps aankopen gedaan in LIERDE en HASSELT met een groots succes .De mensen van deze groep hebben gemiddeld 300euro uit gespaart met uitschieters van 1200euro per jaar beter koop .

De Concentra groep waaronder ook GAV hoor doet nu een samenaankoop voor Heel Belgie de Teler van HBVL staat bij het schrijven van dit artikel op 12§รง HBVL staat op 1265 . Via deze link kan je in schrijven http://gva.ichoosr.com/Energie/index.rails?actionId=80&


Inschrijven kan nog tot 30 juni 24u .Maar zoals het er nu Uit ziet gaat Antwerpen gaat verleizen van een andere provincie .Dus kom op Antwerpen schrijf je VRIJBLIJVEND in. Het leukke is dat je op voorrand kan uittellen wat je bespaart .

Ondergetekend heeft het gedaan en hij bespaart 200 per jaar en van de geld gaan we naar Centerparcs in het najaar





http://gva.burgerreporter.be/2009/06/15/concentra-organiseert-groepsaankoop-energie/

1 opmerking:

Benny zei

Vergeet er ook niet bij te vertellen dat er 1,5% blijft "plakken" aan de vingers van iChoosr... Mochten mensen zich zelf organizeren, en vrijwillig zo'n groepsaankoop inrichten, dan komt die 1,5% nog eens extra ten goede van de deelnemers!