vrijdag 5 juni 2009

41 Wellness centrum Attitude

WEER EENTJE WAT ENKEL OP WWW.BANNEUXWIJK.BE STAAT



Het is ons opgevallen dat het al een tijdje verdacht rustig is in Attitude op de Hazelarenlaan 32 dus gingen we op onderzoek

En inderdaad het fitnessgedeelte is dicht maar de yoga en Diëtiste en Kiné praktijk zijn en blijven momenteel nog steeds verder lopen in de Hazelarenlaan .Op een voormiddag zijn wij naar de Diëtiste Hilde Geraerts gegaan zij vertelde ons dat het fitness gedeelte aan vernieuwing toe was .Maar na een lang beraad hebben ze besloten dat het niet haalbaar was om de zware investeringen te doen, omdat het niet haalbaar is om als kleine zaak mee te kunnen draaien in de concurrentie met grote fitnessketens.



Daarom werd besloten een andere weg in te slaan, en van op andere locatie te gaan werken .Men is namelijk een nieuwbouw aan bouwen in Kiewitstraat 130.
Hier zal vanaf 2010 zowel de het praktijkgedeelte kiné en diëtist, als yoga onder gebracht worden Wanneer de verhuis plaats vindt kan U lezen op deze site maar dat het voor 2010 is kunnen we wel al verklappen .





http://www.banneuxwijk.be/index.php?option=com_content&view=article&id=155:wellness-centrum-attitude&catid=39:voorpagina

Geen opmerkingen: