woensdag 24 april 2013

325 Een avond top sport in de Aleverberg een verslag 4-2

Afgelopen vrijdag was er in de Alverberg een zaalvoetbal wedstrijd van Zvc Gelko Hasselt tegen Kras Antwerpen. Na een snelle start kon Gelko Hasselt op voorsprong komen in de 10de minuut, Shkodra breekt door op de rechterflank, vind aan de overzijde Laarissi die de doelman uitkapt en zwak naast het doel legt. In de 11de minuut word de vrijtrap van Gelko hard op de Antwerpse muur getrapt door Shkodra, via de muur trapt Harram met een volley in het zijnet. In de 13de minuut dribbelt Laarissi zich tussen twee verdedigers op de linkerflank en kan Ndjeka bereiken die al vallend voorlangs trapt. En zo gaat het een tijdje door. Bijde ploegen zijn even sterk tot in de 17de minuut Amin Antwerpen op voorsprong brengt 0-1. Maar Gelko laat het hoofd niet hangen en in de 19de minuut past El Hajjioui naar Ngarigota op de linkerflank, Ngarigota lobt de bal over de antwerpse doelman in de verste hoek 1-1. Na de rust komt Gelko zelfs op voorsprong in 31ste minuut. Amazou opnieuw met de actie, doelman Bouri M kan blokken, Ndjeka komt in balbezit en past naar Laarissi die de 2-1 voorsprong binnentrapt. In de 40ste minuut komt Antwerpen op gelijke hoogte. Saglam kon het schot net niet genoeg afstoppen, de bal glipte ongelukkig tussen zijn benen, waardoor Amin in balbezit kwam en aan de tweede paal ongestoord kon binnenleggen 2-2. Na dat de supporters van Zvc Gelko hun stemmen hadden verheven kwam Gelko in de 52ste minuut opnieuw op voorsprong. Ndjeka dribbelt tegen de bezoekende achterlijn, legt terug op Laarissi die de 3-2 aan de verste paal binnenschiet. Snel daar na onderschept Amazou de aanval van Antwerpen en kan counteren, het schot word geblokt door de doelman, Amazou kan de rebound vanuit een scherpe hoek nog binnenschieten 4-2. Ndjeka kon de score nog vergroten en kon vanop eigen helft in het lege doel schieten, maar wacht te lang zodat de antwerpse verdediger en goalie nog konden ingrijpen. Gelko Hasselt is met deze overwinning tegen het zeer jonge en goed voetballende Kras Antwerpen zeker van de tweede plaats in de rangschikking. Nu woensdag speelt gelko de heenwedstrijd in de halve finale van de belgische beker tegen Ckb Puurs, de terugwedstrijd is op vrijdag 10 Mei.