zondag 4 maart 2012

Frituur Johan opent zijn deuren

Het is de droom van iedereen om een eigen zaak te hebben. Zo ook Johan. Johan is een man die van opleiding kok is. Hij heeft op vele plaatsen in ons land gewerkt. Hij heeft gewerkt voor top restaurants door heel het land tot een klein jaar geleden. Hij vond dat hij als Limburger genoeg had gezien van ons Belgenland,besloot hij dan ook om terug te keren naar zijn routes Limburg . Want hij is een geboren en getogen Hamontennaar .

Hij is op zoek gegaan naar een pand en vond dat op de Banneuxstraat . Zijn droom om een restaurant op te starten is bij gesteld naar een eigen frituur.
Hij heeft de frituur volledig verbouwd en vernieuwd . Samen met zijn vrouw gaat hij Frituur Johan uitbaten. Maar dat is niet alles .Hij gaat 90% zelf bereiden. Want met een diploma van kok weet hij dat zelf gemaakt beter is . Zo gaat hij zelf zijn Videe , stoofvlees , sate`s enz. zelf maken.
We gaan zeker eens een kijkje nemen en wensen hun veel succes toe. Frituur Johan is open alle dagen van 11 tot 14u en van 17u tot 22.30U en ze is gelegen op de Banneuxstraat naast bakkerij St- Marie .

Geen opmerkingen: