donderdag 2 juni 2011

135 De actie met belgerinkel naar de winkel is gestart

Op zaterdag 7 mei is het start schot geven van de actie belgerinkel naar de winkel . Je kan dus vanaf nu iets verdien als je met de fiets naar de winkel gaat. Anders ook want fietsen is gezond. Je kan met een spaarkaart stempels verzamelen .Met deze kan je een Origenele Picknickponcho van de Modeontwerpster en Kunstenares KAAT TILLEY bekomen(mits een bijdrage van 25euro) De deelneemde handelaars op de Banneuxwijk zijn:
Charcuterie Bovie Banneuxstraat 11 3500 Hasselt
Bakkerij St.-marie Banneuxstraat 13 3500 Hasselt
Scootmoto Bvba Banneuxstraat 25 3500 Hasselt
Zelfstandig Diëtist + Gezinsbondterminal Gsm Kaarten Heidestraat 29 3500 Hasselt
Cakes & Co Ledegancklaan 13 3500 Hasselt
Sitibikes Bvba Paalsteenstraat 140 3500 Hasselt
Bloemendroom Paalsteenstraat 3 3500 Hasselt

Het voledige overzicht kan je vinden op www.belgerinkel.be/hasselt

Maar ook de stad Hasselt geeft kado’s een originele Belgerinkelfiets, een fiets GPS, Hasseltbonnen, waardebonnen van fietshandelaars en overige, … te winnen met de tombola.

En om je extra te motiveren, gaan we nog een stap verder. Want wie meedoet, maakt ook kans op een romantisch fietsweekend in de hoofdstad van de liefde: Parijs.

Deponeer je volle spaarkaart in de spaardoos bij één van de deelnemende handelaars. Na de campagne wordt uit alle spaarkaarten een gelukkige winnaar getrokken die met een Belgerinkelfiets naar huis rijdt. Hoe meer volle spaarkaarten, hoe groter je winstkansen!


De actie loopt tot 11juni .Dus vergeet zeker je stempel niet als je naar de winkel gaat .Want fietsen is gezond.

Geen opmerkingen: