zondag 9 januari 2011

116 Met de wijk naar de Match !

In de eerste week van het nieuwejaar kregen we een uitnodiging ` Met de wijk naar de Match ` van stad de Hasselt om de wedstrijd in 3de provinciale Hoger Op Heide Hasselt - K. Bolderberg Fc bij te wonen. Daar zijn we dan ook graag op in gegaan h . Nu moet ik eerlijk toe geven dat voetbal mij niet veel zegt maar men heeft mij aangenaam verrast . In de eerste Helft waren de ploegen in mijn ogen even sterk maar Hoger op scoorde 2 maal en ging dan ook als leider de rust in .In de eerste minuut na de scoorde Hoger op een 3de keer. Maar Bolderberg vocht terug en scoorde 2maal . Na een aantal spanende minuten scoorde Hoger op het 4de doelpunt. Na een strafschop van Hoger op werd de stand 5-2 . Dit was ook de eindstand . Het was een gezellige avond. In de toekomst zullen we als gezin nog zeker een wedstrijd bij wonen van Hoger op Heide want ook sfeer na de wedstrijd was uitstekend.