maandag 30 november 2009

65 Opening L’ Arte: een groot succes!


Op 31 oktober 2009 opende speciaalzaak L’ Arte zijn deuren. Deze zaak is gevestigd in de Koning Albertstraat 69 te Diest. Omdat het om goede kennissen gaat ben ik uiteraard een kijkje gaan nemen. Het openingsweekend was alvast een groot succes!

De zaak wordt uitgebaat door Gwendoline Deflem. Deze jonge dame van 25 maakt hiermee haar droom waar.
L'Arte is een speciaalzaak voor alle levensgenieters en fijnproevers.
Gwendoline heeft een ruim assortiment aan wijnen (ook enkele soorten champagne) , geestrijke dranken, delicatessen, kruiden, Stroobants koffie (= koffie uit Diest!) maar ook enkele biologische specialiteiten, zoals bio pasta's, pesto's en sauzen zijn verkrijgbaar. In het assortiment zitten ook verse olijven, noten en Lokoum.
Met dit volledige aanbod worden er ook geschenkmanden gemaakt. Je kan deze ook zelf samenstellen naar je eigen budget.

De winkel omvat een aparte ruimte met huidverzorgingsproducten en exclusieve juwelen van het merk Nici Van Galen. Zeker de moeite voor de dames of voor de heren die hun vrouwtje eens graag willen verwennen.

De winkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 18.00. Donderdag en zondag zijn de sluitingsdagen.

Uitzondering wat betreft de openingsuren voor de maand december!!!
De winkel zal dan ook 's middags open zijn en vanaf 13 december ook op zondag van 13.00 tot 18.00 .Donderdag 24 en 31 december kan je altijd langskomen van 10.00 tot 16.00.
Ideaal dus om kerstcadeautjes te kopen!


L'Arte heeft ook een website die je kan bezoeken: www.larte.be (site still under construction)
Voor de Facebookers onder ons kan je L'Arte ook toevoegen aan je vriendenbestand zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwigheden en de foto's van het gamma kan bekijken.


Dus, op zoek naar een lekker culinair of origineel cadeau? Ga dan zeker eens een kijkje nemen in deze fantastische zaak!
L'Arte, Koning Albertstraat 69 te Diest.
Tel: 013 29 67 62

Geen opmerkingen: