dinsdag 28 april 2009

32 Nationale testtijdrit in Neeroeteren




Op zaterdag 25 april vond er in Neeroeteren de 2de Nationale Testtijdrit plaats en dit voor De Dames en Heren (nieuwelingen),De Beloften en De Juniors (4 reeksen) .

Mede dankzij het mooie weer was er veel volk .Men moeste vertrekken op het Kruispunt van de ketelstraat en de Bergerstraat ,van hier uit ging men dadelijk bergop richt Rotem naar de Kapel van de weerstand eens daar boven gekomen ging men Links richt Dilsen Centrum ,eens onder aan de Berg maakte men een U bocht terug naar Boven richting Opoeteren daar aangekomen ging men via de rotonde naar de zandstraat om vervolgens te finscheen aan op de Bergerstraat .
Zoals U kan lezen was het een zwaar parkoers 3 zware hellingen de afstand bedroeg ( 14km) en deze werd afgelegd aan een gemiddeld snelheid van 44 km per uur .

De toeschouwers waande zich met momenten in een tijdrit van de Tour want de volg wagens waren goed uitgerust .Maar ook mijn oude vrienden uit mijn geboorte streek waren zeer blij .

De tijdrit werd georganiseerd door de Maaslandse Pijl en dit allemaal onder het goedkeurend oog van de Parcour bower en Bondscoach Carlo Bomans . De uitslag vind U hier

Ik hoop dat er nog vele van deze wedstrijden mogen volgen







http://hbvl.burgerreporter.be/2009/04/26/nationale-testtijdrit-in-neeroeteren/

Geen opmerkingen: